StartFido | Charlie | Aktiviteter | Om pudeln | Om mig | Fantastic's kennel Kontakt | Gästbok


Våren 1979 köpte vi vår första mellanpudeltik. Hon hette Tickan (Delicados Fantastic), och var en svart mellanpudel med ett fantastiskt temperament. Intresset för uppfödning väcktes tidigt i hela familjen, och 1981 fick Tickan sin första valpkull. I och med att hennes första valpkull hade fötts, gick min mamma den då obligatoriska utbildningen hos SKK för att därefter kunna starta upp en kennel. Fantastic's Kennel grundades 1982, och fick sitt namn efter vår stamtik Tickan. Hon fick sammanlagt tre valpkullar. Linjerna efter henne levde länge kvar, sista kullen föddes 1993.

Något som känns mycket roligt är att en av mina nuvarande hundar, Charlie, även han är en avlägsen släkting till Tickan och Fiffii. Tickans mamma, Delicados Rebecca, finns nämligen i hans stamtavla. År 2007 gick jag in som delägare i Fantastic's Kennel, och för närvarande består kenneln av två hanhundar.

Inga valpplaner finns för tillfället, då kenneln just nu bara består av hanhundar.

LP1 Perias Gorgeuos Fido, "Fido" SUCH Tungels Kardemumma, "Charlie"
 
  A-kullen
Sommaren 1981 fick Tickan sin första valpkull. Tre hanar och en tik. Alla valpar blev mycket fina, ena hanen blev till och med svensk, nordisk och internationell champion. Vi valde att behålla den enda tiken i kullen, Fiffi (Fantastic's Afina).
    
 
  B-kullen:
Även i sin andra kull, B-kullen, fick Tickan fyra svarta små valpar. Denna gång två tikar och två hannar.
    
 
  C:kullen:
C-kullen blev Tickans sista kull. Precis som förra gången födde hon nu två tikar och två hannar, alla svarta.
  

Antal besök:  © Copyright 2007-2009 Fantastic's kennel

Senast uppdaterad: 2009-11-16